• This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn more.

Info Juni 2018

maarten70

Bekend gezicht
#1
Ik was liever iets verder geweest, maar er zijn wel wat leuke dingen te melden.

Zoals ik in de post van vorige maand als reactie had gezegd 'waren we eindelijk klaar voor drive management', maar toen ik ermee bezig was bleek er een foutje te zitten in de PCI functionaliteit (hoe we bepaalde info verwerken), dit is een redelijk klein foutje maar ik heb er nog niks aan kunnen doen helaas. PCI is erg belangrijk voor AHCI (SATA drive management). Ik moet even kijken hoe we dit het handigst gaan oplossen, maar ooit komt het goed.

Ja, ik heb dus vrij weinig... Ik heb wel een plan voor de komende maanden: de website van FeatherCode moet een keer verbeterd worden maar dat komt in de zomervakantie samen met (hopelijk) een groot deel van drive management. Dus dat zijn de plannen voor de komende maanden, maar dit is een multi-maand plan.

En... BirdOS heeft een nieuw logo (zie hieronder)! Weg met die rare B met dropshadow.
Wat wel leuk is is dat dit logo tot stand is gekomen door een tomaat. Iedereen die wel eens een tomaat doorgesneden heeft weet wel dat daar waar het stokje aan vast hoort het allemaal iets steviger en witter is, dit wordt in stroken minder. Toevallig was het zo dat dat stukje in een driehoek uitgesneden was. De tomaat is verantwoordelijk geweest voor zowel de indeling van het logo als de vorm.
 
Top